Onda obri la inscripció per a la 11a marxa senderista 'Caminant per Onda', que recorrerà els voltants naturals

L'Ajuntament organitzarà un dinar popular, sorteigs i jocs infantils per a tots els participants

General 15 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2690

Onda tornarà a celebrar la seua popular marxa senderista 'Caminant per Onda' el pròxim diumenge 24 de setembre. Aquesta és la seua onzena edició i es prepara amb més ganes, si cap, amb l'objectiu que els ondencs i visitants puguen gaudir d'una increïble activitat esportiva i familiar recorrent llocs espectaculars que componen la geografia d'Onda.

El recorregut de la ruta en aquesta edició serà de 10,2 quilòmetres amb un desnivell positiu de 218 metres i una dificultat mitja-baixa, que començarà en la Plaça El Pla a les 8 hores. Els participants eixiran en grups de 30 persones amb dos guies que els acompanyaran durant tot el recorregut i disposaran de diversos punts d'avituallament durant la ruta. Aquest serà un itinerari circular que transcorrerà per llocs i espais naturals com l'Azagador de la Merlota, la cova de Santa Bàrbara o les Coves Gelades, on els senderistes podran contemplar vistes increïbles de la ciutat i gaudir de la natura.

Respecte a açò, el regidor de l'àrea de Ciutat Saludable i Paratges Naturals, Paco Pastor, ha subratllat la importància de donar suport a projectes que promouen la salut, afirmant que 'Caminant per Onda és una iniciativa essencial per promoure hàbits de vida saludables'. 'Aquest esdeveniment s'ha convertit en una tradició esperada pels ondencs, i en aquesta ocasió, tornem a oferir una experiència esportiva i familiar única en els nostres voltants naturals', ha afegit.

Inscripcions i recollida de samarretes

Les persones interessades a participar en la onzena edició de 'Caminant per Onda' poden inscriure's a la pàgina web http://www.caminantperonda.com/es/ per tan sols 5 euros. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 20, a les 15.00 h, de setembre, i la recollida de samarretes tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de setembre, de 18.00 a 20.00 h, darrere del pavelló municipal, amb accés per la pista exterior. A més, totes les persones que realitzen la marxa podran gaudir d'un dinar popular al Carrer Sant Miquel."

Te puede interesar
Lo más visto