COCEMFE Castelló i Asbumeca acosten els esports nàutics a les persones amb discapacitat

La Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE Castelló, organitza, en col·laboració amb l'Associació de Busseig Mediambiental Costa de l'Azahar (Asbumeca), la tercera jornada Mediterrani Accessible dirigida a la pràctica d'esports aquàtics per part de les persones amb discapacitat

Cultura 16 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2701

Des de 2021, aquesta cita anual busca trencar barreres mentals i fer possible l'accés complet de totes les persones a diferents esports nàutics en funció de la diversitat funcional dels participants.

Després de l'èxit dels dos anys anteriors, aquesta nova trobada tindrà lloc de nou al Club Esportiu Eolo de la platja del Gurugú (Círculo Mercantil) i inclourà un ampli ventall d'activitats, des d'immersions de busseig amb màscares de snorkel fins a passejos en cadires amphibies o ciclisme en bicicletes adaptades. A més, s'han programat activitats de sensibilització mediambiental.

En la jornada, que tindrà lloc en horari de 9.30 a 13.30 h, es garanteix l'assistència de membres de diferents organitzacions que treballen amb persones amb discapacitat, i la jornada està oberta a altres col·lectius i qualsevol persona amb discapacitat interessada en gaudir d'una matinada d'activitat esportiva, així com als seus familiars. A més, participaran el personal de Rehabilitació de COCEMFE Castelló i del Centre d'atenció primerenca.

Te puede interesar
Lo más visto