El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Política 22 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
sdwdd

Així ho ha assenyalat Lorenz, qui també ha responsabilitzat Rovira "dels atacs al personal docent, la cacera de bruixes contra els funcionaris i l'atac al valencià". "És vosté el símbol de la incompetència d'un Consell sense projecte per a la Comunitat Valenciana".

Així mateix, Lorenz ha recordat a Rovira que és "l'únic responsable de la conselleria del caos" pel seu "sectarisme, supèrbia i falta d'humilitat" i li ha reprotxat les declaracions en les quals assegurava que en el sistema públic valencià "sobraven professors". En aqueix sentit, el castellonenc ha assegurat que el problema és que l'educació pública valenciana "no és una prioritat per a aquest Consell" per una qüestió ideològica de PP-Vox.

Lorenz també ha assegurat que des del grup socialista "no tolerarem la demolició del sistema públic d'educació valencià" que en els últims huit anys "ha rebut el major impuls de la història" per a garantir que tots els xiquets i xiquetes, amb independència del seu origen social, "tinguen les mateixes oportunitats de progressar i de ser en la vida el que decidisquen ser".

Finalment, el dirigent socialista ha demanat a Rovira que "deixe d'avergonyir-nos" i que "es pose a treballar" perquè "l'immens caos en l'inici de curs" és resultat "d'haver-se'n anat de vacances", generant així problemes a milers de famílies de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto