L'Amics Castelló tanca la sèrie de partits de pretemporada enfrontant-se al Baloncesto Fuenlabrada, un equip considerat un dels favorits per ascendir a la Lliga Endesa

El partit se celebrarà demà a les 19:00 hores al Ciutat de Castelló

Esports 30 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
183d01d7-133e-28e5-3e27-fffc1742e634

L'equip de Castelló arriba a aquest partit després d'aconseguir una treballada victòria contra l'ICG Força Lleida, en un partit on van mostrar un rendiment ofensiu sòlid i millores en la seua defensa. Aquesta victòria és un bon indicador de la seua preparació per a la temporada, i l'entrenador Juan A. Orenga es va mostrar satisfet amb la feina de l'equip. No obstant això, és conscient que hi ha àrees en les quals necessiten millorar, tant en l'ofensiva com en la defensiva.

El partit contra el Baloncesto Fuenlabrada serà un desafiament important, ja que es trobaran amb un equip amb jugadors destacats tant nacionals com internacionals. El Baloncesto Fuenlabrada ha construït un equip sòlid amb l'objectiu de tornar a l'ACB el més aviat possible.

Aquest partit és especial no només pel nivell de competició, sinó també perquè l'entrenador del Fuenlabrada, Toni Ten, torna a Castelló després de 16 temporades. A més, diversos exjugadors de l'Amics Castelló, com Edu Durán i Jorge Bilbao, també estaran en el partit. Això afegeix un element addicional d'emoció a la trobada.

El partit començarà a les 19:00 hores al Ciutat de Castelló i l'entrada serà gratuïta per als socis i abonats de l'equip.

Te puede interesar
Lo más visto