L'Ajuntament contracta tres persones mitjançant el programa EMDISC 2023

Els treballadors s'incorporaran al Mucbe, el CEIP Francesc Català i el departament de Fons Europeus. El contracte tindrà una durada de 9 mesos a jornada completa

General 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2897

L'Ajuntament de Benicarló ha contractat tres persones a través del programa EMDISC 2023, amb el suport econòmic de 62.267,74 euros de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, que es destinen a la contractació de persones amb discapacitat en situació d'atur.

Aquest contracte s'emmarca dins del Programa Operatiu Fons Social Europeu Plus 2021-2027 de la Comunitat Valenciana i tindrà una durada de 9 mesos, en vigor des de l'1 d'octubre de 2023 fins al 30 de juny de 2024, amb una jornada laboral a temps complet.

Les tres persones contractades col·laboraran en les tasques quotidianes de diferents àrees i espais gestionats per l'Ajuntament, incloent la recepció del Mucbe, la consergeria del CEIP Francesc Català i el departament de Fons Europeus.

"Mitjançant aquests programes", ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, "a més d'oportunitats laborals per a persones desocupades, facilitem la seua integració en el món laboral i afavorim l'adquisició d'experiència dins de l'administració pública".

Te puede interesar
Lo más visto