Les visites dinamitzades per als escolars al Puig de la Nau de Benicarló han tornat

Un total de 400 alumnes i mestres tindran l'oportunitat de visitar el poblat en aquests sis dies

General 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2899

Un any més, el Mucbe organitza les visites dinamitzades per tal de difondre el patrimoni arqueològic de Benicarló entre els estudiants. Principalment, els alumnes de 3r de Primària tindran l'oportunitat d'aprendre sobre la importància del poblat ibèric del Puig de la Nau, amb més de 2.500 anys d'història. Aquests estudiants estaran acompanyats en tot moment per dos guies professionals que els mostraran com vivien els antics ibers en aquest poblat.

Durant els sis dies, més de 400 alumnes participaran en aquesta activitat, que està finançada pel Mucbe. Les visites es realitzaran en grups reduïts per garantir que tots els estudiants puguin gaudir plenament de l'experiència.

Aquestes visites s'afegixen a les realitzades el passat mes d’abril per als estudiants de secundària dels tres centres educatius de Benicarló, que van permetre a més de 150 estudiants viure aquesta experiència.

La directora del Mucbe, Lorena Luján, destaca que aquesta activitat és una inversió de futur i que la divulgació del patrimoni contribueix a la seva preservació, ja que quan les persones se senten vinculades al patrimoni, tenen més cura d'ell.

Te puede interesar
Lo más visto