Joan Faner, capità de l'Amics Castelló, va parlar sobre el primer mes de treball de l'equip després de concloure oficialment la pretemporada

Faner va destacar la importància de la unitat i l'adaptació en aquest període, afirmant: "Hem treballat per conèixer-nos millor, estem més units que mai i hem d'aprofitar-ho"

Esports 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2900

El jugador menorquí també va mencionar el seu nou company de posició, Josep Franch, i com el seu enteniment dins i fora de la pista és fonamental per a l'equip. L'Amics Castelló es prepara per a la nova temporada a la LEB Oro, una lliga que cada any es torna més competitiva i desafiadora.

Faner va subratllar la necessitat d'aprofitar la joventut de l'equip per jugar un bàsquet ràpid i efectiu. A més, va anticipar un partit complicat en l'inici de la temporada i va destacar la importància d'estar al 100% per guanyar el partit.

La novena temporada de l'Amics Castelló a la LEB Oro començarà aquest dissabte a Ourense, i l'equip està ansios per fer front als reptes que s'apropen en una lliga cada vegada més competitiva.

Te puede interesar
Lo más visto