Joan Faner, capità de l'Amics Castelló, va parlar sobre el primer mes de treball de l'equip després de concloure oficialment la pretemporada

Faner va destacar la importància de la unitat i l'adaptació en aquest període, afirmant: "Hem treballat per conèixer-nos millor, estem més units que mai i hem d'aprofitar-ho"

Esports 04/10/2023 Redacció Redacció
IMG_2900

El jugador menorquí també va mencionar el seu nou company de posició, Josep Franch, i com el seu enteniment dins i fora de la pista és fonamental per a l'equip. L'Amics Castelló es prepara per a la nova temporada a la LEB Oro, una lliga que cada any es torna més competitiva i desafiadora.

Faner va subratllar la necessitat d'aprofitar la joventut de l'equip per jugar un bàsquet ràpid i efectiu. A més, va anticipar un partit complicat en l'inici de la temporada i va destacar la importància d'estar al 100% per guanyar el partit.

La novena temporada de l'Amics Castelló a la LEB Oro començarà aquest dissabte a Ourense, i l'equip està ansios per fer front als reptes que s'apropen en una lliga cada vegada més competitiva.

Te puede interesar
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'equip de bàsquet Amics Castelló farà la seva estrena en la lliga demà davant l'històric COB al Paco Paz d'Ourense

Redacció
Esports 07/10/2023

L'entrenador, Juan A. Orenga, es mostra optimista pel fet que l'equip arriba en un bon estat físic i mental, amb tots els jugadors al cent per cent i després d'una setmana d'entrenament d'èxit tant en la tàctica defensiva com ofensiva. Orenga també destaca que l'equip està emocionalment preparat i conscient dels seus rols, malgrat les nombroses novetats en l'equip

Lo más visto