Rhamsés Ripollés, expressa la seua alegria pel progressos en la fase d'escriptura per part del Ministeri dels terrenys per on discorrerà el nou trajecte de l’N-232 entre la Torreta i l’accés a Morella

Els tècnics mantenen reunions amb els residents per a facilitar-los la documentació necessària per a l'ús dels terrenys i impulsar definitivament l'obra, una demanda de dècades per part dels habitants del nord de Castelló

Economía 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
N232

Aquest projecte, amb una inversió superior als 23 milions d'euros, comportarà una remodelació integral de la carretera mitjançant l'ampliació de la calçada i la reducció de corbes. "Com s'ha vist amb el Port de Querol, el nou traçat entre la Torreta i el sud de Morella millorarà la seguretat i reduirà encara més el temps de viatge entre la nostra ciutat i Vinaròs". S'està considerant la construcció d'un nou pont sobre el riu Bergantes i una connexió amb la zona d'Enduella, mentre que l'antic tram es convertirà en una via de servei per a accedir a camins rurals i propietats. "Des de fa poc més d'un any ja podem gaudir del nou Port de Querol i aviat començaran les obres entre la Torreta i el sud de Morella".

El portaveu socialista a l'Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que "la nova N-232 és el projecte més important per al nostre present i futur i porta la signatura del Partit Socialista, com ho demostra el govern del president Pedro Sánchez".

A més, el regidor socialista subratlla que "des de Morella, el PSPV-PSOE continua liderant el treball i el seguiment de tots aquests projectes clau per al futur dels Ports", com es pot veure "amb l'inici de les reunions amb els propietaris i l'acabament imminent del termini per a presentar ofertes per part de les empreses per a dur a terme els treballs de construcció".

Te puede interesar
Lo más visto