Compromís retreu a l'Espanya la seua desídia davant del caos educatiu a Castelló

Pau Sancho: "És inacceptable que l'Ajuntament no mostre preocupació per aquesta qüestió, quan tantes persones estan patint els errors en les adjudicacions"

Educació 05 de octubre de 2023 Redacció Redacció
photo_2023-09-28_16-44-27

Compromís per Castelló ha qualificat com a inacceptable l'actitud de la regidora d'Educació, María Espanya, que davant del caos educatiu creat pels continus errors de la Conselleria d'Educació del Partit Popular, no ha volgut donar resposta sobre si s'estan prenent mesures per a reduir els efectes d'aquesta crisi entre l'estudiantat de Castelló.

La formació ha plantejat diverses preguntes en comissió per a conèixer si l'Ajuntament té coneixement de quants centres d'educació primària, secundària i de formació professional s'han vist afectats pels errors en l'assignació de places vacants, i si el departament de l'educació està informat de si tots els equips docents dels centres educatius de Castelló estan ja complets.

El regidor de Compromís, Pau Sancho, ha assenyalat que la desídia de la regidora és inacceptable. "L'Ajuntament no pot donar l'esquena a un problema tan greu que afecta tantes persones, els professionals de l'educació, l'estudiantat i les famílies", ha dit Sancho.

"És imprescindible que, com a mínim, el govern de Carrasco mostre interès per saber l'estat actual de les adjudicacions pendents i quan es resoldran". "Estan mostrant el seu desinterès pels problemes de la gent de Castelló", ha afegit el regidor.

Te puede interesar
Lo más visto