Experiències cinematogràfiques a Peñíscola

Els visitants poden sentir-se part d'un rodatge participant de primera mà en les recreacions en les ubicacions més icòniques de la ciutat

10 de octubre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-10 at 08.57.34

Amb l'arribada dels festius del mes d'octubre, Peñíscola es converteix novament en una ciutat plató, però no per acollir un rodatge sinó per mostrar als turistes i visitants com és fer-ho. "Així, en diferents ubicacions de la ciutadella, es recreen rodatges icònics que ha acollit la ciutat i s'invita els visitants a participar-hi", ha explicat l'edil de Turisme, Ramón Simó. Durant el pont del 9 d'octubre s'ha representat el rodatge d'El Cid i Calabuch de Berlanga; el proper pont del 12 d'aquest mes es recrearan escenes del rodatge dels Bucaners del Carib i escenes que recordaran a Joc de Trons amb atacs bàrbars en diferents punts de la ciutat. "L'objectiu d'aquesta activitat és acostar la dinàmica d'un rodatge als visitants i que puguin sentir-se part d'ell; a més, posem en valor aquests escenaris que han atret la indústria cinematogràfica i televisiva, mostrant-ne la singularitat i l'espectacular bellesa de cadascun dels seus racons; si han captivat als cinèfils, qui es pot resistir a ells?" s'ha preguntat Simó, convidant a conèixer-los.

Agenda de recreacions

Els dies 13 i 15 d'octubre la Plaça Santa Maria i al Passeig de Ronda acolliran "L'atac dels bàrbars del nord", la recreació d'un rodatge amb estètica de Joc de Trons, a les 12.30 h i 18.30 h; el dijous 12 i el dissabte 14 a les mateixes hores a la Platja Sud es recrearà l'arribada dels corsaris del Carib.

Lo más visto