El PSPV retreu a la Generalitat de PP i Vox que desoïsca les peticions de reunió de l'alcalde de Vinaròs per a impulsar el port

Guillem Alsina denuncia que la Conselleria ha desestimat fins a tres vegades la petició, mentre que avui el director general de Ports ha visitat la ciutat per a la presentació d'un projecte al qual només ha convidat als edils populars

Política 11 de octubre de 2023 Redacció Redacció
rsgrd

El PSPV-PSOE denuncia la manca d’atenció de la Generalitat de PP i Vox per a atendre i solucionar els problemes de Vinaròs. L'alcalde de la ciutat, Guillem Alsina, explica que la Conselleria d'Infraestructures "ha desoït" fins a tres vegades les peticions de l'Ajuntament per a establir converses amb la consellera Salomé Pradas per a definir el pla d'usos del recinte portuari. "Malgrat els repetits intents d'establir un diàleg constructiu, ni Pradas ni el director general de Ports, Vicent Martínez, han accedit a mantenir reunions amb representants locals".

Des del Partit Socialista denuncien que aquesta manca de resposta i d'atenció "ha tocat avui sostre" amb la visita del responsable de Ports de la Generalitat a Vinaròs per a presentar els treballs de dragat del port -un projecte iniciat pel president Ximo Puig- sense convocar l'equip de govern, només als regidors del Partit Popular a l'oposició.

El representant socialista critica obertament "el sectarisme del PP" per "excloure l'executiu municipal de les decisions importants" i per no aprofitar la visita de Martínez per a abordar els temes pendents i les reivindicacions de la capital del Baix Maestrat. Afirma que "estem davant d'una clara evidència de partidisme i de falta d'interés en el diàleg i col·laboració per al desenvolupament de Vinaròs" i acusa al PP local de ser còmplice d'aquesta actitud.

El primer edil reitera el seu compromís amb la ciutadania de Vinaròs i assegura que continuarà reclamant les reunions necessàries per a evitar que el port quede estancat. Guillem Alsina subratlla la importància de mantindre un diàleg obert i constructiu per a garantir que el port continue sent un motor econòmic i generador d'ocupació per a la ciutat "però per a això necessitem que tots hi posen de la seua part". "La nostra mà sempre la tindran estesa per a parlar i impulsar projectes que siguen beneficiosos per a Vinaròs", assenyala.

Te puede interesar
Lo más visto