Nules celebra la festivitat de la mare de déu del pilar

Commemora el Dia de la Festa Nacional amb la renovació de la bandera d’Espanya

General 12 de octubre de 2023 Redacció Redacció
12 octubre-8

Un any més, la plaça Major de la localitat de Nules ha estat l'escenari de la tradicional formació de la Guàrdia Civil en commemoració de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar. A l'acte hi han assistit l'alcalde de Nules, David García, i l'alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, així com membres de les corporacions municipals de les dues poblacions. També han estat presents la Reina de la Vila de Nules, Paula Bueno, i les dames de la Cort d’Honor. La jornada ha culminat amb una missa solemne a l'església arxiprestal de Nules.

A més d'això, s'ha volgut commemorar el Dia de la Festa Nacional amb la renovació i hissada de la bandera d'Espanya que es troba a la plaça de la Verge del Pilar del municipi.

Cal destacar que Nules compta, des de l'any passat, amb la bandera nacional més gran de la província de Castelló, amb unes dimensions de 400 x 600 cm, que oneja permanentment en aquesta plaça del municipi com a "símbol d'orgull constitucional", segons ha indicat l'alcalde, David García.

Te puede interesar
Lo más visto