El camp municipal de la corona acollirà el divendres la presentació dels diversos equips de l'almenara atlètic

També es presentarà el llibre dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte de la localitat, José Vicente Forment

Esports 17/10/2023 Redacció Redacció
aef

El Camp Municipal de la Corona es vestirà de gala divendres que ve per a l'acte de presentació dels equips de l'Almenara Atlètic (primer equip i Almenara Atlètic B), així com de les diverses categories del futbol base des de querubins fins a juvenils (Escola de Futbol Municipal) per a la temporada 2023-2024.

La cita començarà a les 19 hores en les pròpies instal·lacions de la Corona amb la presentació del llibre dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte d'Almenara, José Vicente Forment. Esta iniciativa sorgeix de l'acord entre l'Ajuntament d'Almenara i la Fundació del Valencia CF perquè en els contes amb dibuixos sobre la trajectòria dels exfutbolistes i futbolistes del club es realitzen tres números dedicats a José Vicente Forment, a Jaume Domènech i a Marta Mateos, presentant-se en societat el divendres el primer.

A més de la presentació del llibre i dels diversos equips, també s'agrairà la col·laboració un any més a totes les empreses, entitats i institucions que col·laboren per al foment del futbol a Almenara.

Te puede interesar
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'equip de bàsquet Amics Castelló farà la seva estrena en la lliga demà davant l'històric COB al Paco Paz d'Ourense

Redacció
Esports 07/10/2023

L'entrenador, Juan A. Orenga, es mostra optimista pel fet que l'equip arriba en un bon estat físic i mental, amb tots els jugadors al cent per cent i després d'una setmana d'entrenament d'èxit tant en la tàctica defensiva com ofensiva. Orenga també destaca que l'equip està emocionalment preparat i conscient dels seus rols, malgrat les nombroses novetats en l'equip

Lo más visto