El camp municipal de la corona acollirà el divendres la presentació dels diversos equips de l'almenara atlètic

També es presentarà el llibre dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte de la localitat, José Vicente Forment

Esports 17 de octubre de 2023 Redacció Redacció
aef

El Camp Municipal de la Corona es vestirà de gala divendres que ve per a l'acte de presentació dels equips de l'Almenara Atlètic (primer equip i Almenara Atlètic B), així com de les diverses categories del futbol base des de querubins fins a juvenils (Escola de Futbol Municipal) per a la temporada 2023-2024.

La cita començarà a les 19 hores en les pròpies instal·lacions de la Corona amb la presentació del llibre dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte d'Almenara, José Vicente Forment. Esta iniciativa sorgeix de l'acord entre l'Ajuntament d'Almenara i la Fundació del Valencia CF perquè en els contes amb dibuixos sobre la trajectòria dels exfutbolistes i futbolistes del club es realitzen tres números dedicats a José Vicente Forment, a Jaume Domènech i a Marta Mateos, presentant-se en societat el divendres el primer.

A més de la presentació del llibre i dels diversos equips, també s'agrairà la col·laboració un any més a totes les empreses, entitats i institucions que col·laboren per al foment del futbol a Almenara.

Te puede interesar
Lo más visto