Nules alberga la v i trobada gastronòmica intercultural

Huit nacionalitats diferents participen en aquest esdeveniment

Cultura 22 de octubre de 2023 Redacció Redacció
20231021_201723

Els nulers i les nuleres han tingut l'oportunitat de gaudir aquest dissabte de la gastronomia i les tradicions de diferents nacionalitats que conviuen a la població de Nules en la V I Trobada Gastronòmica Intercultural, que s'ha celebrat al Local Multifuncional.

En concret, els visitants han tingut l'oportunitat de degustar plats típics de països com Marroc, Colòmbia, Argentina, Ucraïna, Pakistan, Romania, Veneçuela i també d'Espanya, que també ha estat representada amb diversos productes gastronòmics.

Des de la regidoria de Serveis Socials, s'ha destacat la gran participació en aquesta edició. "Hem aconseguit un dels objectius d'aquest esdeveniment, que és conèixer altres cultures que conviuen amb nosaltres. A més, també tenim l'objectiu de promoure la integració i el respecte per la diversitat", ha comentat el regidor Ramón Martínez.
La trobada està organitzada pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Nules a través de l'Oficina d'Atenció a les Persones Migrades (PANGEA) de Nules, que treballa amb la població migrant i la seva integració.
Cal destacar també l'aspecte solidari d'aquest esdeveniment, ja que els fons recaptats mitjançant la venda de tiquets es destinaran a Creu Roja.

Te puede interesar
Lo más visto