Històric número de projectes empresarials competeixen pels Premis LLAMP 3i a Castelló

La Marina de València va ser l'escenari d'una jornada històrica en la qual un total de 24 projectes empresarials es disputen els prestigiosos Premis LLAMP 3i

General 27 de octubre de 2023 Redacció Redacció
El representante de una startup presentando su proyecto

Aquests premis reconeixen l'excel·lència en l'àmbit de l'impacte triple: social, mediambiental i sostenibilitat econòmica. La tercera edició d'aquest programa de mentoratge i acceleració d'startups ha aconseguit un rècord amb 89 projectes participants, molts dels quals han tingut l'oportunitat de presentar els seus projectes durant la recent Fira i Demo Day LLAMP 3i celebrada a Biohub.

Els projectes empresarials participants representen una àmplia varietat de sectors i àmbits, incloent tecnologia, sostenibilitat, salut i molts altres. Aquesta diversitat demostra la creixent importància de les empreses que busquen un impacte positiu en la societat i l'entorn, a més de generar beneficis econòmics.

Durant la jornada de la Fira i el Demo Day LLAMP 3i, les empreses i startups han tingut l'oportunitat d'exposar els seus projectes en taules d'exposició pròpies i de participar en un emocionant Demo Day. En aquest últim, les 24 empreses finalistes han presentat els seus projectes i han intentat convèncer un jurat expert sobre el valor de les seves empreses com a generadores d'impacte triple.

Els Premis LLAMP 3i són un reconeixement a les empreses que, a través de les seves propostes i activitats, contribueixen de manera significativa a l'impacte positiu en la societat. Aquest esdeveniment és organitzat pels Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana, que inclouen CEEI Castelló, CEEI Elx i CEEI València. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper 6 de novembre a les instal·lacions de Zeus a la Marina de València, marcant el final del Programa LLAMP 3i CV 2023 impulsat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

Aquest esdeveniment compta amb el suport d'entitats col·laboradores com Bioval, Esic, Avaesen, Fevecta, Social Nest, Fundació Novaterra i Impulsa Alacant. La jornada no només inclourà l'entrega dels premis, sinó també una ponència inspiradora de l'alpinista i empresària Edurne Pasaban, la primera dona a assolir les 14 muntanyes més altes del món. La jornada culminarà amb l'entrega dels Premis LLAMP 3i 2023, amb un total de 55,000 euros en premis que els CEEI de la Comunitat Valenciana atorgaran a les empreses amb impacte triple en les seves quatre categories: impacte mediambiental, social, lideratge femení i innovació.

L'acte és obert al públic, i la inscripció prèvia es pot realitzar a través del següent enllaç:

https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=14&n=22359

Te puede interesar
Lo más visto