Compromís critica les restriccions horàries a les places de Castelló

La mesura del govern municipal és percebuda com un intent de censurar activitats crítiques

Política 30/10/2023 Redacció Redacció
Captura

L'anunci del govern local de Castelló, presidit per Begoña Carrasco, de limitar l'horari d'ús d'espais públics a diverses places de la ciutat ha generat crítiques per part de Compromís per Castelló. Segons Ignasi Garcia, portaveu del partit a l'Ajuntament, aquesta decisió no busca la convivència ni el benestar veïnal, sinó que sembla estar motivada per una intenció de censurar activitats crítiques cap al govern.

"El PP sembla voler coartar la llibertat de qui no comparteix la seua ideologia", va declarar Garcia en resposta a la mesura. Compromís ha expressat el seu desacord i ha sol·licitat accedir a l'informe tècnic que recolza aquesta decisió per comprendre millor les seves motivacions.

El partit planeja presentar preguntes en la comissió corresponent per a conèixer els criteris tècnics que van portar a la implementació d'aquestes restriccions. També investigaran la quantitat de denúncies presentades per raons de contaminació acústica a places com Isabel la Catòlica, Maria Agustina, Hort dels Corders i la Plaza Major.

Les restriccions horàries a places públiques han suscitat un debat a Castelló, on alguns sectors les veuen com un intent de limitar la llibertat d'expressió i la participació ciutadana en activitats crítiques cap al govern municipal.

Te puede interesar
eafaee

El PSPV-PSOE de Castelló critica a la Conselleria d'Educació del PP, a la qual titlla d'"incompetent", per agreujar el "caos" amb el retard en el pagament de les nòmines a més de 1.000 docents

Redacció
Política 14/10/2023

Aquest retard s'afegeix a altres problemes, com l'endarreriment en el pagament d'ajudes als instituts per a l'adquisició de llibres de batxillerat. El portaveu socialista a les Corts en matèria educativa, José Luis Lorenz, denuncia que l'ensenyament valencià es troba en un moment crític i acusa la Conselleria de jugar amb el sustent de moltes famílies

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Lo más visto