Benicàssim: El Passeig Marítim, un Tresor Turístic a les Tenebres

El Passeig Marítim de Benicàssim, conegut per la seua bellesa paisatgística i afluència turística, s'enfronta a problemes que han despertat la preocupació dels residents i la crítica de partits de l'oposició com el PSPV. La portaveu socialista, Paloma Pascual, ha ressaltat l'inadequat manteniment del passeig, especialment en allò que respecta a la il·luminació

Política 31/10/2023 Redacció Redacció
Passeig Benicàssim 1

La falta d'inversió i la negligència municipal han deixat el passeig a les fosques, un problema que ha vingut afectant la percepció de Benicàssim com un destí turístic de qualitat. "És inacceptable que un dels municipis més visitats de Castelló i més reconeguts d'Espanya reba als seus visitants a les tenebres durant la nit", ha enfatitzat Pascual.

La principal queixa del PSPV se centra en la falta de manteniment dels fanals en el passeig. Paloma Pascual va indicar que en els últims mesos han desaparegut 15 fanals avariats o en mal estat. No obstant això, en lloc de reemplaçar-los, l'Ajuntament retira les bombetes i pals, omplint els espais amb ciment. Aquest procés ha submergit en la penombra àmplies àrees del passeig.

El passeig marítim no és només una atracció turística, sinó una part fonamental de la identitat de Benicàssim. La decadència i la falta de manteniment són un cop a la reputació de la ciutat. Els residents i visitants mereixen un lloc ben il·luminat i segur per a gaudir de les nits en la costa.

La regidora socialista exhorta a l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, a prendre mesures immediates. L'oposició considera que aquesta falta d'acció demostra una preocupació insuficient pels interessos de la ciutat. Benicàssim, amb el seu encant costaner i el seu passeig marítim icònic, mereix un lideratge compromés i dedicat que treballe en pro del benestar dels seus ciutadans.

Te puede interesar
awdwawa

El PSPV-PSOE ha demanat avui blindar per llei la primera oportunitat laboral dels joves valencians i ha assenyalat que "hem de trencar barreres i garantir-los un projecte de vida digne"

Redacció
Política 14/10/2023

Així ho ha anunciat aquest divendres el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en roda de premsa després de reunir-se amb els responsables d'ocupació i joventut del partit, en una trobada en què han acordat posar en marxa un procés participatiu amb sindicats i associacions juvenils perquè la nova llei tinga en compte totes les perspectives

Lo más visto