Nules modernitza el seu Museu de Medallística Enrique Giner amb panells informatius

El Museu de Medallística Enrique Giner, a Nules, ha donat un pas endavant en els seus esforços per proporcionar als visitants una experiència més enriquidora. L'Ajuntament de Nules ha completat la instal·lació de panells informatius en aquest espai cultural, que ara ofereix una forma més autònoma i completa d'explorar la seua valuosa col·lecció

Cultura 03 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
1234

Aquest projecte ha estat possible gràcies a una subvenció de la Conselleria de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, que es destina a museus, col·leccions museogràfiques permanents i béns mobles de la Comunitat Valenciana. La subvenció, que representa el 80% de l'import total del projecte de 7.139 euros, ascendeix a 5.711,20 euros.

El regidor de Museus, Guillermo Latorre, va expressar la seua satisfacció pel resultat final del projecte, assenyalant que "era necessari per a tots els visitants que rebem periòdicament, perquè puguen comprendre el que està exposat i que la visita siga d'aquesta manera més didàctica".

Amb aquesta modernització, els visitants podran submergir-se en la història i el procés de fabricació de les medalles i gravats exposats, a més d'explorar la tasca de l'important artista valencià Enrique Giner.

Els panells informatius ofereixen un recorregut més informatiu i enriquidor pel museu, la qual cosa sense dubte enriquirà l'experiència dels qui el visiten.

La iniciativa es tradueix en vuit nous panells ubicats estratègicament a la primera planta del museu. Aquests panells incorporen vitrines calades il·luminades que milloren significativament la lectura de la informació disponible.

Te puede interesar
Lo más visto