L'Ajuntament de Peñíscola ha posat en marxa una iniciativa coneguda com a "Bono Comerç" amb l'objectiu d'estimular el comerç local en acabar la temporada alta turística

Aquesta iniciativa pretén beneficiar tant als consumidors com als comerciants, permetent que cada "bono" adquirit pel client per un valor de 20 euros represente el doble d'aquesta quantitat per a realitzar compres als establiments adherits a la campanya

General 03 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-03 at 06.36.01

El "Bono Comerç" es centra a recolzar el comerç local i la creació d'ocupació, i el seu funcionament implica l'emissió de "bons" que els clients podran utilitzar en tots els comerços participants a la iniciativa. Per dur a terme aquesta campanya, s'ha disposat d'una quantitat total de 100.000 euros.

El procés d'adquisició dels "bons" es divideix en dues parts: els consumidors aporten el 50% del valor dels "bons" en adquirir-los, mentre que l'altre 50% està subvencionat per l'Ajuntament, el qual obté finançament autonòmic a través d'una subvenció per cobrir aquesta contribució. Qualsevol ciutadà major d'edat empadronat a Peñíscola podrà adquirir fins a un màxim de cinc "bons" de 20 euros cadascun. És important destacar que els "bons" no són acumulables en una mateixa compra, de manera que només es podrà beneficiar d'un "bon" canjeable per compra.

La venda dels "bons" estarà disponible a partir del pròxim dimarts, dia 7 de novembre, i podran canviar-se durant el període de validesa dels mateixos, compresos entre els dies 7 i 12 de novembre d'enguany. Aquests "bons" es poden adquirir a través del lloc web www.bonoscomerciopeniscola.es, on també es trobaran llistats els comerços participants. Cada consumidor obtindrà "bons" per un valor de 40 euros amb una inversió de 20 euros en cadascun d'ells.

Confecomerç, entitat col·laboradora en aquesta iniciativa, proporciona les eines tecnològiques per dur a terme aquesta campanya, que ha rebut el suport de l'Associació de Comerciants de Peníscola. La presidenta d'aquesta associació, Mila Sancho, ha encoratjat els comerços que encara no s'han unit a la campanya a fer-ho al llarg del cap de setmana, de manera que puguin oferir aquests "bons" comerç a partir del dimarts, quan ja seran canjeables a Peñíscola.

L'alcaldessa, Andrés Martínez, ha destacat la contribució que realitza l'administració en facilitar recursos directes per fomentar les compres en els comerços locals i ha convidat als residents de la localitat, així com als comerciants locals, a participar en aquesta iniciativa. Martínez va assegurar que aquesta iniciativa té com a objectiu recolzar el sector durant períodes de menor activitat econòmica.

El departament de Comerç de l'Ajuntament es troba actualment coordinant els detalls finals per a la implementació de la venda dels "bons" en línia, que començarà el pròxim dimarts, 7 de novembre, i es preveu una resposta favorable per part de la comunitat local.

Te puede interesar
Lo más visto