Setmana de reunions per ampliar ajudes i aforaments a Castelló

El Consell estudia diverses accions per a pal·liar la crisi del coronavirus

Sanitat 29 de junio de 2020 REDACCIÓ
playa castelló

Aquesta setmana el president de la Generalitat, Ximo Puig, acudirà a diverses reunions amb l'objetiu d'adoptar mesures i ajudes per reactivar el sector turístic. Aquest suposa el 15 % de l'ocupació i s'ha vist afectat per la crisi del coronavirus

El president es reunirà amb el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. La finalitat és analitzar ajudes addicionals per ajudar al sector turístic a causa de la pandèmia. El pla de xoc estatal no va convèncer als empresaris i ara se cerquen respostes a nivell autonòmic.

La Conselleria de Sanitat estarà present en la reunió amb el secretari de Turisme. Ximo Puig va avançar la passada setmana que es podrien ampliar aforaments a l'interior de locals d'hosteleria i oci. Actualment l'aforament és del 75 % a l'interior de cafeteries, bars i restaurants, del 100 % en terrases i d'un terç en locals d'oci nocturn. 

Les decisions que es prenguen avui tenen com a objectiu incentivar la presència de valencians i de la resta de ciutadans espanyols i estrangers als hotels i serveis turístics regionals.

Te puede interesar
Lo más visto