L'Amics Castelló es va enfrontar a un desafiant Rioverde Clavijo en un partit que va resultar ser més complicat del que s'esperava, enduent-se la victòria en la pròrroga

L'equip riojan presentava un joc dur i combatent, la qual cosa va obligar a l'Amics Castelló a esforçar-se al màxim per superar a un rival incòmode que no permetia una alta puntuació

Esports 18 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
53338780670_e47a7741bc_o

Des de l'inici, els visitants van mostrar la seua determinació al defensar amb intensitat en tota la pista. Malgrat això, l'equip de La Plana va aconseguir mantenir el control i liderar el marcador amb petites avantatges. Amb el temps, el joc dels locals es va tornar més imprecís, permetent que l'equip riojan s'acostara en el marcador (17-15, min. 10).

En el segon quart, la situació es va empitjorar pels locals, ja que el Rioverde Clavijo va imposar el seu joc combatent. Tot i que l'Amics Castelló va aconseguir equilibrar el marcador, el joc es va tornar més lent i preocupava la falta d'eficàcia en els triples (34-32 al descans).

En la segona meitat, el partit es va mantenir igualat amb intercanvi de cistelles. L'Amics Castelló va cometre errors que van permetre al Clavijo donar-li la volta al marcador (48-53, min. 26). Tot i la acumulació de faltes de l'equip riojan, l'Amics Castelló no va aconseguir capitalitzar plenament des de la línia de tirs lliures (52-56, min. 30).

En un intent per revertir la situació, l'Amics Castelló va optar per una defensa en zona sense un pivot en pista. Tot i que van aconseguir reduir la desavantatge, el Clavijo va respondre amb triples i penetracions (60-65, min. 30). L'acumulació de faltes de l'equip riojan va facilitar els tirs lliures, permetent a l'Amics Castelló recuperar-se i arribar al tram final amb un marcador igualat (66-65, min. 37).

A 1:45 del final, amb un empat a 67, els dos equips van desaprofitar oportunitats clau. Ngom, destacant en el joc, va rebre una falta a 25 segons del final i va convertir dos tirs lliures. No obstant això, Nicolau del Clavijo va realitzar una clavada a 2,3 segons del final, forçant la pròrroga.

En el temps extra, amb defenses al límit, l'Amics Castelló va aconseguir anotar triples i tirs lliures crucials, segellant la victòria amb una espectacular clavada de Bressan. Tot i la lluita del Rioverde Clavijo, l'Amics Castelló va emergir com a guanyador en un partit que va requerir un gran esforç per superar un rival persistent.