Nous agents en pràctiques: impuls a la seguretat en castellón

L'Ajuntament de Castelló ha donat la benvinguda a set agents en pràctiques que, després de superar la primera fase del procés de selecció, se sumen a la Policia Local per a enfortir la seguretat a la ciutat

Successos 21 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231120_163009

Castelló, 21 de novembre de 2023

La cerimònia de presa de possessió, presidida per l'alcaldessa Begoña Carrasco i el regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolá, marca un pas significatiu en el compromís del govern municipal per garantir un entorn més segur per als ciutadans.

Els nous agents en pràctiques, Isabel Rivero Salvador, Jorge Gallén Fuentes, Pablo Pascual Barreda Vilarroig, José Luis Novo Renau, Víctor Peralta Rubio, Juan José Gras Moreno i Álvaro Navarro Serra, s'integraran en la Secció de Trànsit per a reforçar els torns de treball i augmentar la presència policial. Este reforç té com a objectiu abordar els problemes locals de manera més efectiva i respondre a les necessitats de la comunitat.

L'alcaldessa Carrasco va subratllar la importància de completar la plantilla policial i enfortir l'àrea de Seguretat amb més presència als carrers. Este reforç, segons va destacar, contribuirà a protegir els ciutadans i a fer de Castelló un lloc més segur. Per part seua, el regidor Ortolá va emfatitzar la necessitat de comptar amb una Policia Local pròxima als ciutadans, capaç d'abordar els desafiaments locals amb eficàcia.

La presa de possessió definitiva dels llocs es durà a terme després que els agents en pràctiques completen amb èxit el Curs Bàsic de Formació Inicial per a Agents en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) en el pròxim curs. Este pas és fonamental per a consolidar la seua posició en la Policia Local.

En resum, la incorporació d'estos nous agents en pràctiques representa un pas ferm cap a l'enfortiment de la seguretat a Castelló. La inversió en recursos humans en la Policia Local reforça el compromís del govern municipal amb la protecció dels ciutadans i contribueix a crear un entorn més segur i tranquil per a la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto