Reconeixement a la Tradició Comercial de Castelló: Gala de Comerços Veterans 2023

L'Ajuntament de Castelló va retre homenatge a la rica tradició comercial de la ciutat durant la Gala de Comerços Veterans 2023, celebrada en el Saló de Plens

Successos 23 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_4606

Este esdeveniment, promogut per la regidoria de Comerç i Consum, va destacar l'essència i la contribució històrica de tres comerços locals: La Botiga de la Figa, Carnisseria Germans Saura i Peixos Safont.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, i el regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, van presidir la cerimònia i van entregar els guardons als comerços premiats. La Botiga de la Figa va ser reconeguda per preservar el receptari tradicional, Carnisseria Germans Saura per fer de la carn de poltre una especialitat gastronòmica, i Peixos Safont per convertir la seua parada en el Mercat Central en un clàssic de Castelló.

En un vídeo emotiu es va mostrar la trajectòria d'estos establiments, ressaltant el seu bon tracte, qualitat de productes i llegat familiar. L'alcaldessa va expressar el seu agraïment a estos comerços per contribuir a la qualitat i experiència del comerç local. Alberto Vidal va destacar que estos comerços representen la història de famílies i llars, transmetent valors importants per a l'acció comercial.

La Gala de Comerços Veterans destaca la importància de preservar la història d'estos establiments intrínsecament lligats a Castelló. La ciutat reconeix el treball, sacrifici i esforç generacional que estos comerços han aportat a l'essència de Castelló. Estos tres comerços rebran un adhesiu distintiu en els seus aparadors en reconeixement a la seua contribució a la riquesa comercial de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto