S'aprova la construcció del Nou passeig situat en el Port de Benicarló

Les obres, adjudicades a l'empresa Becsa, SA, tenen un termini d'execució de 12 mesos i inclouen la renovació de les casetes dels mariners

General 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
0R6A3272

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori ha adjudicat per 2.288.776,76 euros (IVA inclòs) la construcció d'un nou passeig per a vianants que transcorrerà per damunt de les casetes dels mariners al Port de Benicarló, connectant directament amb la platja del Morrongo. 

El nou passeig millorarà la façana del port i proporcionarà nous espais per als ciutadans de Benicarló. Inclourà una rampa d'accés totalment accessible, paviment uniforme, il·luminació, mobiliari urbà i pèrgoles per a proporcionar ombra. Les casetes dels mariners també es renovaran completament, amb nova instal·lació elèctrica, enllumenat i tancaments metàl·lics.

Es preveu que esta millora contribuirà a convertir el Port de Benicarló en un punt d'interés turístic, estimulant l'activitat econòmica a la zona. La presència de vianants també s'espera que impulsarà el comerç local i l'activitat dels establiments pròxims al port. Les obres, una vegada iniciades, es completaran en un termini de 12 mesos.

Te puede interesar
Lo más visto