Onda elimina la torre de llum al carrer Sant Elías

Successos 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
scawf

L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme la demolició de la torre elèctrica situada al carrer Sant Elías, responent a una llarga sol·licitud dels residents del barri de Sant Joaquim. Esta mesura, liderada per l'alcaldessa Carmina Ballester, té com a objectiu millorar la seguretat dels veïns i reduir l'impacte visual en la zona.

La torre elèctrica, anteriorment situada enfront del col·legi públic Pius XII, serà reubicada en un lloc menys concorregut i menys molest per als residents de la zona. Esta acció reflecteix el compromís municipal d'atendre les demandes dels ciutadans, en línia amb la iniciativa 'Onda Bonica', que busca fer de la ciutat un lloc més accessible i agradable.

La primera fase de les obres va incloure el soterrament de les línies d'alta tensió i el trasllat del centre de transformació (CT) a una ubicació més adequada per a esta mena d'instal·lacions. Posteriorment, es va dur a terme la demolició de la torre elèctrica, contribuint així a embellir i millorar l'entorn urbà d'Onda.

Te puede interesar
Lo más visto