'Els arts és lied' tanca 2023 amb el debut del destacat sota-baríton gerald finley en el Palau de les Arts Reina Sofia

L'esdeveniment tindrà lloc el diumenge 3 de desembre a les 19.00 hores a la Sala Principal

29 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
2311_VICE_Foto_Les Arts_GeraldFinley

El cicle de lied del Palau de les Arts Reina Sofia conclourà la seua temporada 2023 amb l'esperat debut del baix-baríton Gerald Finley, guanyador d'un premi Grammy i reconegut com un dels millors en el seu gènere

Acompanyat pel pianista Julius Drake, Finley presentarà un programa variat que combina el romanticisme alemany de Schubert i Schumann amb cançons del repertori anglosaxó i peces de la mélodie francesa. La bellesa del seu timbre, la seua elegància en el frasege i la seua presència escènica l'han destacat com una estrela en el món del lied.

El programa inclourà una selecció del Schwanengesang de Franz Schubert i huit Lieder de Robert Schumann, seguits per melodies de Henri Duparc i cançons de compositors anglosaxons com Benjamin Britten, Ralph Vaughan Williams, Charles Ives i Col·le Porter.

Gerald Finley i Julius Drake recentment van actuar amb este mateix programa en el XXX Cicle de Lied del CNDM, rebent elogis tant de la crítica com del públic.

Els Arts és Lied és un cicle que acosta les millors veus del gènere al teatre valencià. Després de les destacades actuacions de Lise Davidsen i Gerald Finley, l'agenda de 2024 inclourà la primera incursió en este gènere de la cotitzada diva operística Ermonela Jaho (4 de febrer) i el retorn de André Schuen (14 de març) amb un esperat programa al costat de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. La mezzosoprano Ekaterina Semenchuk tancarà el cicle el 14 d'abril, presentant la seua faceta com liederista.

Lo más visto