Onda celebra el 45 Aniversari de la Constitució Espanyola en compromís cap a la democràcia, llibertat i igualtat

En una jornada marcada per la unitat i la commemoració, l'Ajuntament d'Onda va celebrar el 45 aniversari de la Constitució Espanyola

Successos 06 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
awdwa

L'alcaldessa, Carmina Ballester, va encapçalar l'acte institucional, acompanyada per membres de la corporació municipal, Reines i dames, Unió Musical Santa Cecilia, representants de la Policia Local, Guàrdia Civil, Jutgessa de Pau i veïns.

Durant l'esdeveniment, es va destacar la importància de la Carta Magna que, en 1978, va unir als espanyols en un compromís conjunt cap a la democràcia, llibertat i igualtat. Ballester va subratllar estos valors com a "pilars fonamentals de l'Estat de Dret i fonaments sòlids que han guiat el creixement del país i la societat". A més, va posar l'accent en la necessitat de transmetre estos valors a les futures generacions.

La Unió Musical Santa Cecilia d'Onda va interpretar l'himne nacional, i es va realitzar una hissada de banderes amb la participació de la Policia Local i la Guàrdia Civil. Ballester va ressaltar la importància de la Constitució com a unificador, sent el "primer gran triomf del consens polític i social que va permetre avançar com a país".

L'acte va concloure amb el lliurament d'àlbums de fotografia de la Fira d’Onda 2023 a les reines i dames en el Saló de Plens de l'Ajuntament, com a detall institucional. Ballester va tancar l'esdeveniment reafirmant "el compromís d'Onda amb els valors democràtics, l'ordre constitucional i la llibertat dels seus habitants".

Te puede interesar
Lo más visto