Atletes del Platges de Castelló destaquen en el Campionat d'Europa de Camp a través amb Espanya

Este fet ressalta l'excel·lència del club, triple campió d'Europa de clubs en esta disciplina

Esports 07 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
Captura

Este cap de setmana, Brussel·les serà l'escenari del Campionat d'Europa de Camp a través, i el Platges de Castelló es distingeix amb la participació d'11 dels seus atletes en la selecció espanyola, que compta amb un total de 40 participants.

En la categoria absoluta masculina, Sergio Paniagua i Aaron les Heras representaran a Espanya després de mostrar un rendiment destacat en esdeveniments previs de camp a través. Aaron, en particular, ha demostrat el seu nivell competint als Estats Units, on actualment resideix.

Cristina Espejo, originària d'Aragó, s'unirà a l'equip femení espanyol, destacant el seu ressorgiment en l'hivern de 2023.

En la categoria sub23, tres atletes del Platges participaran. Mireya Arnedillo, també d'Aragó, competirà en esta especialitat més extensa de l'habitual, on ha demostrat ser competitiva. En la branca masculina, Alejandro Quijada i Miguel Ángel Martínez seran dos atletes a tindre en compte.

L'equip sub20 masculí inclourà a tres atletes del Platges, Rubén Leonardo, Ronaldo Olivo i Mesfin Escamilla, destacats per la seua actuació en el nacional de clubs de Sòria.

El relleu mixt comptarà amb Abde el Khayami i Naima Ait Alibou, els qui es van destacar en classificar-se entre els dos millors en el cross curt de *Alcobendas.

Te puede interesar
Lo más visto