L'Ajuntament de Benicàssim ha llançat el vídeo nadalenc de 2023 sota el lema "A Benicàssim, el Nadal que Mereixes".

En el vídeo, Papà Noel i els seus Elfos ajudants trien Benicàssim per a descansar i ultimar els preparatius abans del Nadal

11 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
christmas-tree-574742_1280

Sant Nicolás aprofita el bon clima de la ciutat, passeja per la platja, realitza exercici a l'aire lliure i visita diversos comerços i serveis locals per a preparar-se per al gran dia. El vídeo destaca la importància de fer costat al comerç de proximitat en estes dates i conscienciar sobre la rellevància social de tots els comerços i serveis del municipi.

A més del vídeo, Benicàssim ha creat stickers de promoció per al comerç local en les principals xarxes socials, amb l'objectiu que comerciants i clients puguen utilitzar-los per a promocionar i fer costat al comerç de proximitat.

Benicàssim ha organitzat una completa agenda nadalenca amb prop d'un centenar d'activitats per a tota la família. Entre elles, s'inclouen contacontes, teatre, cinema i altres activitats centrades especialment en els xiquets. També es duran a terme tradicions nadalenques com el mercat ambulant del Grup Viure, la Sant Silvestre, les Campanades de cap d'any i la Festa de Tortell. A més, s'ha posat en marxa la campanya "Beninavidad" per a promocionar el comerç local a través de les escoles de la localitat.

L'Ajuntament de Benicàssim busca generar un ambient festiu i promoure la participació en les activitats nadalenques, destacant la importància de fer costat als comerços locals durant estes dates. El vídeo i les iniciatives nadalenques busquen conscienciar sobre la rellevància del comerç de proximitat per a la comunitat i fomentar la participació en les celebracions nadalenques a Benicàssim.

Lo más visto