L'Ajuntament de Canet lo Roig ha anunciat l'inici d'obres de restauració i adaptació

Aquestes es duran a terme en dues antigues edificacions al nucli urbà per destinar-les a diversos usos socials

18 de enero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4167

Es tracta de l'antic escorxador, situat al número 4 del carrer Escoles, i la casa que va ser la vivenda del metge, ubicada al número 9 del carrer Vinaròs. Ambdós projectes rebran finançament de la Generalitat Valenciana a través de la vicepresidència segona i la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

L'antic escorxador, actualment utilitzat com a local de reunions de l'Associació de Dones de Casa i l'Associació Cultural Caetana ‘Lo SuaBe’, rebrà una ajuda de 60.000 euros. D'altra banda, la vivenda del metge, ara en desús, amb un cost total de 79.547,50 euros, comptarà amb 72.007,50 euros assumits per la Generalitat.

L'alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, destaca que aquesta iniciativa no només contribuirà al benestar social, sinó que també preservarà el patrimoni i millorarà la imatge del poble. La restauració d'aquests edificis reflecteix el compromís de l'ajuntament amb el manteniment i la millora de l'entorn local.

En conclusió, la rehabilitació d'aquestes estructures no només proporcionarà nous espais per a activitats socials, sinó que també representa una inversió en la preservació del patrimoni i la revitalització de la imatge de Canet lo Roig.

Lo más visto