El Castelló supera els 6.000 abonats en una setmana

El conjunt albinegre finalitza els primers 7 dies de la seua nova campanya d'abonaments amb més de 6.000 'orelluts' que han renovat el seu carnet

Esports 30 de junio de 2020 Redacció
1593512551863

La campanya de renovació d'abonaments que ha llançat el Castelló patrocinada per Guiliani's Grupo Gastronómico, està tenint una resposta sorprenent per part de la unflada albinegra, ja que en tot just una setmana s'han superat les 6.000 adhesions.

Sota el lema 'Ganes de Guanyar', el club orellut ha atret a quasi la meitat de la massa social de la passada temporada en aquests primers dies de campanya, la qual cosa convida a pensar que el rècord de 14.000 abonats d'enguany podria igualar-se de cara al pròxim curs.

Els abonats albinegres que renoven el seu carnet abans del 6 de juliol obtindran un ingrés gratuït a la plataforma Footters i mantindran els preus que tenien fins ara si el Castelló roman en Segona B. A més, si finalment el CD Castelló aconsegueix l'ascens a Segona Divisió, els afeccionats tindran el seu abonament a meitat de preu.

Aquesta campanya està inspirada en una de les frases més cèlebres del futbol espanyol, 'Guanyar, guanyar i guanyar… i tornar a guanyar' de Luis Aragonés, que serveix de mentalitat guanyadora per a aquest nou CD Castelló que, passe el que passe, la pròxima temporada estarà acompanyat en Castalia per milers de ‘orelluts’.

Te puede interesar
Lo más visto