Les reines de les festes fan entrega a Carlos Mazón de la polsera de la Magdalena que se celebrarà pròximament en març

Les festes es celebraran del 2 al 10 de març

26 de enero de 2024 Redacció Redacció
f94b65c4-870f-4ce3-bb47-be7c0d4730bd

L'entrega de la polsera al president Carlos Mazón és un gest simbòlic que reflecteix l'orgull i la projecció d'unes festes considerades com les millors del món. L'aposta per la internacionalització es reflecteix també en la promoció del Festival de Música de Festa i Bandes Internacionals, buscant atreure participants i visitants de diferents parts del món.

En Durant l'esdeveniment, s'ha destacat la diversitat de l'oferta turística de Castelló, abastant des de l'esport i la gastronomia fins a esdeveniments familiars. La intenció és posicionar la ciutat com a destinació turística integral, capaç d'atraure diferents perfils de visitants. Amb èmfasi en la qualitat de les seves platges i la riquesa cultural, Castelló busca consolidar-se com un referent turístic a la Comunitat Valenciana.

Cal destacar la rellevància i el caràcter internacional que l'Ajuntament de Castelló busca atorgar a aquestes celebracions. En aquest context, el govern local liderat per Begoña Carrasco reforça el seu compromís amb la internacionalització de les festes i la promoció d'esdeveniments que contribueixin al desenvolupament turístic de la ciutat. El Desfilament de Gaiates i el Festival de Música de Festa i Bandes Internacionals són elements clau en aquesta estratègia, apuntant a una projecció més enllà de les fronteres locals i nacionals. La presència a Fitur brinda l'oportunitat de mostrar aquestes iniciatives i consolidar Castelló com a destinació atractiva i diversa per als visitants.

Lo más visto