Vicent Sales, portaveu de l'equip de govern, ha expressat el malestar de l'Ajuntament de Castelló per la falta de protocol institucional durant la visita de la ministra de Defensa

Això ha passat a la residència militar "La Plana" del Grau

05 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4554

Sales considera aquest fet com un menyspreu cap a la institució municipal i els ciutadans de Castelló. A més, critica l'ús partidista del govern de Sánchez en relació amb el tema d'Ucraïna.

Sales convida la ministra a visitar l'Ajuntament en futures ocasions per ser rebuda per l'alcaldessa, Begoña Carrasco, amb el tractament institucional adequat.

En conclusió, la falta de protocol institucional durant la visita de la ministra de Defensa a la residència militar a Castelló ha generat malestar a l'Ajuntament i ha estat interpretada com un desfavor cap a la institució municipal i els ciutadans. Vicent Sales destaca la importància del respecte protocol·lari i lamenta la presumpta motivació política darrere d'aquest incident.

Convida la ministra a considerar l'Ajuntament com un lloc de trobada en futures visites per reforçar les relacions institucionals.

Lo más visto