La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, va reafirmar el compromís de l'Ajuntament amb la igualtat de gènere

L'alcaldessa destaca la lluita contra la violència cap a les dones durant la constitució del Consell Municipal d'Igualtat

General 14 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4726

Carrasco va ressaltar la importància d'aquest òrgan com un nou instrument per promoure la participació ciutadana en tots els àmbits. Va assenyalar que la ciutat inverteix prop de 6 milions d'euros en polítiques d'igualtat, amb un impacte directe significatiu en diferents àrees de gestió.

Va subratllar la importància de promoure la conciliació familiar i va anunciar una sèrie d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Va enfatitzar la necessitat d'abordar la igualtat des de tots els àmbits i va expressar el seu agraïment al Consell Municipal d'Igualtat per la seva tasca.

El compromís de l'Ajuntament de Castelló amb la igualtat de gènere i la lluita contra la violència cap a les dones es reflecteix en la creació del Consell Municipal d'Igualtat i en les diverses polítiques i accions implementades. L'alcaldessa Begoña Carrasco va reafirmar la importància de continuar treballant de manera conjunta i coordinada per promoure una cultura d'igualtat en tots els àmbits de la societat castellonenca.

Te puede interesar
Lo más visto