La novena edició de Morella Negra com la Trufa promet un cap de setmana ple d'activitats fascinants per als amants de la novel·la negra

Podrem trobar diverses taules literàries amb destacats escriptors

Cultura 24 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4808

A més, es podrà gaudir d'una varietat de degustacions d'exquisits pintxos de trufa negra, passant per una cautivadora exposició sobre novel·les censurades durant l'era franquista. Els esdeveniments tindran lloc al Teatre Municipal, on es discutiran diversos temes relacionats amb la novel·la negra. A més, els participants tindran l'oportunitat de submergir-se als racons més foscos de la història de La Morella a través d'una visita guiada. També es duran a terme activitats especials al centre penitenciari Castellón II d'Albocàsser, la qual cosa promet una experiència literària única i enriquidora per a tots els assistents.

Morella Negra com la Trufa ofereix una experiència completa per als aficionats a la novel·la negra, combinant taules literàries, degustacions gastronòmiques i activitats culturals en un entorn fascinant. Amb la diversitat d'esdeveniments programats i la participació d'escriptors i experts reconeguts, aquesta novena edició promet ser una trobada inoblidable per a tots els amants del gènere.

Te puede interesar
Lo más visto