La Diputació de Castelló impulsa el quilòmetre arc de Sant Martí en la Marató bp Castelló

Aquest espai destaca la seua importància amb la finalitat de visibilitzar i normalitzar la diversitat en l’àmbit esportiu

Esports 22 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4846

Aquest espai festiu i esportiu integra els valors de l’esport amb la llibertat i la igualtat, reflectint el compromís del govern provincial en avançar cap a una societat més justa i igualitària.

El quilòmetre arc de Sant Martí, que va començar com el primer punt quilomètric d’aquest tipus a Espanya en 2023, ara s’estén com a part d’una iniciativa per promoure la inclusió i visibilitat de la comunitat LGTBQ+ en l’esport. Aquest any, a més d’estar present en la cursa, també estarà a la bossa del corredor, arribant així a un ampli públic per transmetre un missatge de conscienciació i sensibilització sobre la LGTBIfòbia.

El punt quilomètric estarà equipat amb rotulació i comptarà amb l’actuació en directe de Lore Nieto com a DJ, així com la presència de periodistes que animaran l’esdeveniment amb missatges inclusius. Es repartiran “píndoles contra la LGTBIfòbia” en forma de piruletes i aplaudidors per promoure la lluita contra la discriminació en l’esport. Aquesta mesura, promoguda per la Diputació de Castelló, és un pas important en la lluita pels drets i la igualtat de totes les persones, independentment de la seua orientació sexual.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto