La Junta Local de Seguretat s'ha reunit per coordinar l'estratègia policial durant les Falles 2024 a Benicarló

Es busca prestar especial atenció als dies de major afluència, del 15 al 19 de març

General 29 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4923

L'alcalde, Juanma Cerdá, i la secretària general de la Subdelegació del Govern a Castelló, Alicia Guillén, han presidit la reunió, on s'han definit les estratègies de seguretat juntament amb representants de la policia local, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica.

Cerdá ha destacat la importància de la coordinació entre els diferents cossos de seguretat per garantir la normalitat en els esdeveniments més multitudinaris. S'ha anunciat un reforç policial durant els dies de major afluència per assegurar la tranquil·litat dels assistents.

Per la seva banda, Guillén ha confirmat que la Guàrdia Civil desplegarà agents, incloent-hi el grup Roca, a les zones exteriors de la població. Tots els representants policials han destacat la col·laboració entre els cossos per reforçar la presència als carrers durant les Falles i assegurar la seguretat de tots els participants.

El muntatge dels casals ja ha començat, i s'han implementat restriccions de trànsit, amb el tancament d'alguns estacionaments i l'obertura d'altres espais per facilitar la circulació. L'horari de tancament dels casals s'ha establert a les 5:00 a.m. durant tots els dies de les festes.

Te puede interesar
Lo más visto