El Magdalena Vítol tancà les festivitats de la Magdalena 2024 a la Plaça Major

Aquesta congregà a milers de persones per celebrar el final de les festes fundacionals

Festes 11 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5129

El desfilament de fi de festes, encapçalat per les Comissions de Sector, colles i associacions, va recórrer els carrers de la ciutat fins arribar a l'Ajuntament, on foren rebuts per l'alcaldessa, Begoña Carrasco, i la regidora de Festes, Noelia Selma. Des del balcó de l'Ajuntament, les Reines de les festes encenguérem la metxa de la gran traca final, que recorré el centre de la ciutat.

L'esdeveniment destacà els colors i símbols més emblemàtics de Castelló, començant pel verd de les cintes i mocadors magdaleners, seguit del blau del Mediterrani i el cel, representant a la Mare de Déu del Lledó. Les Gaiates també foren protagonistes, projectades en els edificis de la Plaça Major juntament amb el so del pasdoble "Gaiata". A més, es féu un homenatge al CD Castelló, amb l'himne del club albinegre.

L'alcaldessa destacà l'èxit de les festes i el rècord històric de la declaració com a Bé d'Interès Cultural Immaterial pel Desfilament de Gaiates. Agrairé la col·laboració dels ciutadans i la feina de la Junta de Festes, així com del dispositiu de Seguretat i Emergències de l'Ajuntament i els serveis municipals.

La pròxima edició de les Festes de la Magdalena se celebrarà del 22 al 30 de març de 2025.

Te puede interesar
Lo más visto