La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut quatre persones per la seua presumpta implicació en la introducció il·legal al mercat de més de 37 tones d'olives i garrofes

Aquests individus, que operaven en les zones del Baix Maestrat i el Baix Ebre, enfronten càrrecs per receptació, furta, falsedat documental i pertinença a grup criminal

Successos 13 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5158

La investigació es va iniciar al novembre de 2023, quan els agents van identificar diversos sospitosos transportant garrofes sense la documentació adequada per justificar la seva venda. Després de seguir la pista del producte, es van descobrir dos punts de venda a la província de Tarragona. Posteriorment, l'Equip ROCA de Vinaròs va localitzar el vehicle utilitzat pel grup en un furta d'olives comès a Canet lo Roig al febrer.

Les investigacions policials van revelar que els detinguts falsificaven documents per justificar la venda dels productes robats. Es van trobar indicis suficients per atribuir-los els delictes de falsificació de documents, furta, receptació i pertinença a grup criminal.

En total, s'estima que van introduir il·legalment en el mercat unes 37.000 quilograms d'olives i garrofes. Les diligències han estat remeses als Jutjats de Vinaròs per al seu processament.

Te puede interesar
Lo más visto