Més de 1500 persones han visitat l'estand de Castelló a la fira B-Travel 2024

"Tant empreses com visitants veuen en Castelló un gran atractiu i anem a treballar perquè aquest interès es traduïsca en un augment del turisme", va assenyalar Arantxa Miralles, regidora de Turisme

General 23 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5330

El Patronat de Turisme continua la seua ronda per les fires nacionals per donar a conèixer les riqueses de Castelló. En aquest cas, s'ha assistit a la fira B-Travel de Barcelona, considerada un dels esdeveniments ferials més grans d'Espanya on es donen cita les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport o empreses de serveis turístics. Durant els tres dies que ha durat la fira s'han registrat més de 1500 atencions a l'estand de la ciutat de Castelló.

Segons expliquen des del Patronat, les demandes més habituals han sigut sobre gastronomia, les festes de la Magdalena i tota l'oferta turística relacionada amb les platges. La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que "en aquestes fires nacionals estem comprovant que hi ha un gran interès per conèixer l'oferta turística de la nostra ciutat.

Tant empreses com visitants veuen en Castelló un gran atractiu i anem a treballar perquè aquest interès es traduïsca en un augment del turisme".

Te puede interesar
Lo más visto