El Ajuntament de Castelló ha organitzat un ampli dispositiu de seguretat i emergències per a l'esdeveniment Escala a Castelló i el Cap de Setmana Mariner

Aquest se celebrarà del 5 al 8 d'abril al Grau

General 02 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5473

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha destacat la importància de garantir la màxima seguretat per a tots els assistents, tant castellonencs com visitants. Durant la inauguració el divendres 5 i el dissabte 6 d'abril, es desplegarà un major nombre d'efectius. S'ha planificat un operatiu especial de trànsit el dissabte, amb motiu del desfilament marinero. A partir de les 16:30 hores, es realitzaran tallades de trànsit a l'avinguda del Port des de la carrer Juan de Austria fins a Ciutadella.

En la Junta Local de Seguretat extraordinària celebrada, es va acordar establir al voltant de 150 entrades de servei per part de l'àrea de seguretat municipal, des del 4 fins al 8 d'abril. A més, s'establirà un Punt de Comandament Preventiu en la confluència entre l'avinguda Serrano Lloberas i el Passeig Bonavista per coordinar totes les accions i garantir una resposta ràpida i eficaç en cas d'emergència.

El desplegament d'efectius inclou serveis de trànsit i seguretat viària des del dia previ a l'esdeveniment, patrulles de seguretat ciutadana a l'exterior de la zona portuària, i un possible tall de trànsit al passeig Bonavista en casos puntuals per facilitar la mobilitat. L'Autoritat Portuària de Castelló també contribuirà amb 80 policies portuaris i controladors del port. El dissabte 6 d'abril, s'implementarà un operatiu específic de trànsit per al desfilament marinero, amb tallades de trànsit a l'avinguda del Port i desviaments de trànsit procedent de Serrano Lloberas cap a l'avinguda Ferrandis Salvador.

A més, s'establirà un Punt de Comandament Preventiu com a punt de trobada en casos d'extravio de persones, i es comptarà amb la presència de bombers municipals, personal de seguretat, ambulàncies, infermeria i membres de Creu Roja per garantir la seguretat i atendre possibles emergències mèdiques durant l'esdeveniment.

Te puede interesar
Lo más visto