L'Ajuntament d'Onda ha presentat els resultats del Pla d'Acció 2030

Això ha estat un esforç col·laboratiu per promoure el desenvolupament sostenible i el benestar a la localitat

General 12 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5657

El consell informatiu Agenda 2030 va reunir actors locals representatius de diversos sectors per fer balanç i destacar el compromís de l'Ajuntament i la col·laboració activa de la societat ondense. La alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va destacar la integració de l'estratègia sostenible en el pla de treball de la ciutat, agraint el compromís i les aportacions de tots els involucrats. El Pla d'Acció Onda 2030 s'estructura al voltant de quatre eixos estratègics: economia i prosperitat, persones, ciutat sostenible, i innovació i governança.

Amb un total de 140 actuacions i 198 indicadors definits, el pla aborda aspectes clau com el creixement econòmic local, el benestar social, la planificació urbana sostenible i la modernització administrativa. Aquest enfocament integral reflecteix el compromís de l'Ajuntament d'Onda amb el progrés i el desenvolupament sostenible de la ciutat, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants i garantir un futur pròsper per a les generacions venidores.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers