Èxit en la Jornada Inaugural del VI Saló del Còmic en la Plaça Major

La plaça Major ha estat testimoni de l'obertura de la VI edició del Saló del Còmic i el Llibre Infantil, amb la participació de més de 20 expositors i una varietat d'activitats

General 20 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5778

El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, va destacar la importància d'aquest esdeveniment, que per primera vegada se celebra a la plaça Major, per a ressaltar les llibreries i comerços locals. Durant aquests dies, més de 20 expositors oferiran les últimes novetats del món del còmic i el llibre infantil i juvenil. A més, s'han programat activitats per a totes les edats, com ara photocalls amb personatges de còmic, exhibicions de ball K-pop, classes de combat amb sabre làser i contes.

Vidal va assenyalar que aquesta iniciativa forma part del pla de revitalització del centre de Castelló, amb l'objectiu de promoure els comerços locals. "Si volem destacar els nostres comerços, hem d'implementar iniciatives atractives que els ajuden a promocionar els seus productes principals", va afirmar el regidor.

La jornada inaugural va comptar amb tallers infantils, classes de combat amb espases làser i la firma d'exemplars de reconeguts autors als estands d'Unrated Cómics i Sargantana. També es van realitzar dues presentacions: ¡Corten! 100 curiositats de cinema, de l'editorial Alma, i la revista Freelancers, presentada per Joel de la Roche.

El dia va culminar amb una exhibició de ball K-Pop i un combat amb espases làser a l'escenari principal, oferts per LudoSport.

Te puede interesar
Lo más visto