Begoña Carrasco i altres membres del govern municipal van assistir a la visita de la Mare de Déu del Lledó al Centre Penitenciari de Castelló

Això ressalta el compromís de la comunitat amb la inclusió i la solidaritat

General 23 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5820

Aquesta iniciativa, coordinada per la Pastoral Penitenciària, no només representa un gest d'acompanyament espiritual, sinó també un missatge d'esperança i suport als interns i funcionaris de la presó. Durant la visita, la Mare de Déu del Lledó va recórrer els diferents mòduls del centre penitenciari, portant consol i fortalesa a aquells que es troben privats de llibertat. La presència de la imatge de la Verge en aquest entorn tan particular simbolitza la proximitat de la fe i la comunitat amb aquells que travessen moments difícils.

Després de la visita a la presó, la processó de la Mare de Déu del Lledó va continuar pels carrers de la ciutat, brindant l'oportunitat als ciutadans d'unir-se a aquest moment de trobada i reflexió. La recepció a la parròquia de Sant Josep Obrer va ser un punt culminant, on els veïns del barri van mostrar el seu afecte i devoció cap a la Verge amb una emotiva ofrena floral.

Aquest esdeveniment no només reforça els llaços entre la comunitat i la Mare de Déu del Lledó, sinó que també ressalta la importància de la solidaritat i la compassió cap a aquells que més ho necessiten. La participació activa de les autoritats municipals en aquest acte demostra el compromís de la ciutat amb la inclusió i el suport als més vulnerables, reafirmant els valors de la comunitat castellonenca.

Te puede interesar
Lo más visto