La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló ha presentat la nova oferta formativa del programa Forma’t 2024

Aquesta està dirigida a persones aturades, emprenedors i empreses

Educació 25 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5843

Els cursos cobreixen una àmplia gamma de temes, des de la gestió logística d’un magatzem fins a la millora de la comercialització agroalimentària. Amb el suport de la Diputació de Castelló, la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i el Centre de Turisme de Castelló, s’ofereixen dos cursos a partir del mes de maig i juny, amb més opcions previstes per a la tardor.

El primer curs, ‘Gestió bàsica del magatzem, picking i radiofreqüència’, es desenvoluparà del 20 al 29 de maig, mentre que el segon, ‘Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística’, tindrà lloc el 21 de maig. Altres cursos, com ‘Edició amb Canva’, programat per a juny, i ‘Creació de contingut digital’ i ‘Monitor/a d’escola matinal’, planificats per a l’octubre i novembre respectivament, ofereixen una oportunitat d’aprenentatge i desenvolupament professional tant per a persones ja ocupades com per a aquelles que busquen noves oportunitats laborals. Les inscripcions estan obertes i les places són limitades, amb assignació per ordre d’inscripció.

Te puede interesar
Lo más visto