Onda Inserta impulsa l'accessibilitat amb una nova rampa en les seues instal·lacions

Onda Inserta ha iniciat un projecte per a millorar l'accessibilitat en les seues instal·lacions amb la construcció d'una nova rampa

General 20 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6248

Aquest projecte, recolzat per LABORA i els Fons Socials Europeus, està sent executat per deu alumnes que cursen el certificat de professionalitat en albañileria de nivell II. La iniciativa permet als estudiants aplicar els seus coneixements pràctics i teòrics en la construcció de la rampa, destinada a millorar l'accés a la zona d'horts utilitzada pels seus companys del taller d'agricultura. El projecte destaca el compromís d'Onda Inserta amb el desenvolupament personal i professional dels seus alumnes. S'espera que la rampa estiga acabada en les pròximes setmanes, i els tallers d'ocupació i agricultura continuaran fins al 30 de novembre de 2024.

Pla Accessibilitat Onda

A més, l'Ajuntament d'Onda està implementant mesures per a fer accessible el 100% dels carrers del nucli urbà, millorant la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda. Aquestes mesures inclouen la creació de quatre noves places de mobilitat reduïda en carrers clau i l'adaptació de passos de vianants per a facilitar el trànsit segur. Aquestes accions reforcen el compromís del municipi amb la inclusió i l'accessibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto