Conclouen les obres de la Zona de Baixes Emissions al Raval de Sant Fèlix a falta de l'embelliment

Les obres de la Zona de Baixes Emissions al Raval de Sant Fèlix a Castelló estan finalitzades

General 20 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6253

El projecte recupera 219 places d'aparcament i no restringirà l'accés rodat al nucli urbà. A més, s'han acordat tarifes reduïdes amb el pàrquing de Sant Fèlix per als residents.

Obres i millores

El regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, ha destacat la millora de les condicions ambientals i l'accessibilitat per als vianants, amb més zones verdes i plantes naturals. Els carrers tindran voreres més amples i s'utilitzaran materials per a reduir el soroll i la contaminació.

Les obres, que inclouen mobiliari urbà i senyalització per a invidents, estan complint els terminis i finalitzaran al novembre. Es mantenen reunions amb veïns i comerciants per a minimitzar les molèsties, i es proporcionen alternatives d'accés i aparcament durant les obres.

Projecte reorientat

El projecte, heretat de l'anterior govern, ha sigut modificat per a no restringir el trànsit, excepte en moments puntuals segons la qualitat de l'aire. La finalització total de les obres està prevista per al 31 de desembre de 2025, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb fons europeus.

Te puede interesar
Lo más visto