Un xiquet de 13 anys, en estat crític després de patir ofegament a Benicàssim

Ha sigut traslladat a l'UCI de l'Hospital General de Castelló on roman amb pronòstic reservat

Successos 28 de mayo de 2024 Redacció Redacció
swimming-pool-2023-11-27-05-24-29-utc

Un menor de 13 anys es troba ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) pediàtrica de l'Hospital General de Castelló amb pronòstic reservat després d'haver sigut rescatat inconscient de la piscina d'un hotel a Benicàssim.

L'alarma es va activar en la vesprada d'ahir, quan el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre una trucada informant que un xiquet es trobava sense coneixement en la piscina de l'hotel. Immediatament, una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) es va desplaçar al lloc, on l'equip mèdic va aconseguir reanimar al menor i estabilitzar els seus signes vitals.

Després de la intervenció inicial, el jove va ser traslladat d'urgència en ambulància a l'Hospital General de Castelló, on roman en estat crític. Les autoritats no han revelat més detalls sobre les circumstàncies que van portar a l'incident, però es continua investigant per a esclarir els fets.

La comunitat de Benicàssim es manté a l'espera de noves actualitzacions sobre l'evolució de l'estat de salut del menor, la identitat del qual no ha sigut divulgada.

Te puede interesar
Lo más visto