Castelló presenta el seu I Concurs Nacional de Cuina per a Xiquets "Mini Chef"

Un concurs per a fomentar l'alimentació saludable en els més xicotets

Gastronomía 30 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4265

Hui s'ha dut a terme la presentació de l'esperat I Concurs Nacional de Cuina per a Xiquets, "Mini Chef", que se celebrarà del 12 al 14 de juliol en el Moll de Costa, Grau de Castelló. Aquest esdeveniment únic està dissenyat per a xiquets de 6 a 12 anys i cerca promoure l'alimentació saludable i donar a conéixer els productes de proximitat, amb la col·laboració d'El Corte Inglés subministrant tots els productes alimentaris.

El concurs comptarà amb la participació de 60 xiquets que competiràn en diverses etapes utilitzant posats de cuina complets amb vitroceràmica i forn. El format del concurs inclou una primera etapa amb 60 participants, seguida per huitens, quarts, semifinal i final, amb un nombre decreixent de competidors en cada fase, fins a arribar als quatre finalistes.

Un jurat professional i institucional, compost per Miguel Barrera, Estrella Michelín; Loles García, crítica gastronòmica; Ramón Reolid, cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria; Ester Giner, Tinent Alcaldessa del Grau de Castelló; i Rubén Ibáñez, president del Port de Castelló, avaluarà als participants.

Els premis per als quatre millors participants inclouen des d'un trofeu i un cap de setmana a Port Aventura, fins a experiències gastronòmiques i vals per a cursos de cuina. Rubén Ibáñez va destacar la importància d'aquesta iniciativa per a fomentar la participació familiar i vincular la ciutat de Castelló amb el seu port.

S'espera una gran afluència de públic i una participació entusiasta dels xicotets xefs. Per a més informació, els interessats poden visitar la web del concurs en www.concursominichef.es.

Te puede interesar
Lo más visto