La falta de personal obliga a tancar els centres sanitaris auxiliars en Castelló

Des del CSIf alerten que enguany obriran 4 d'11 consultoris

General 31 de mayo de 2024 Redacción Redacción
FOTO VICENT NAVARRO

La Central Sindical Independent de Funcionaris de Castelló ha denunciat que la falta de recursos i de personal sanitari ha obligat a tancar, un estiu més, les portes dels centres sanitaris auxiliars. Enguany, sols 4 d'11 centres permaneixeran oberts, però en horari reduit.

Els serveis disponibles seran en un centre en Orpesa, altre en Benicàssim i un altre en Almassora. Per altra banda, els centres de Torreblanca i la Marjaleria seguiran tancats. Així, aquesta realitat ja es va vore l'estiu passat, ja que van permaneixer tancats els consultoris d'Azulmar i Vilamar en el municipi de  Benicàssim.

El director de sanitat del CSIF, Vicente Navarro, va denunciar la situació i des del sindicat reclamen solucions davant d'una situació d'emergència: " és necessari que es facen contractes de sis mesos mínim per tal de fidelitzar al personal, i copiar altres models d'altres comunitats autònomes"

Unes mesures i un personal que resulten per ara insuficients per a cobrir totes les vacants i les necessiats de la ciutadania.

Te puede interesar
Lo más visto